Kıyıkışlacık Iasos : Milas Kiyikislacik Iasos Antik Kenti : Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık.

Kıyıkışlacık Iasos : Milas Kiyikislacik Iasos Antik Kenti : Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık.. Dört adet girişe sahip olan i̇asos balık pazarı açık hava müzesi'nin günümüzdeki girişi ise bizans dönemine ait. Kıyıkışlacık köyü çevresinde bulunan çeşitli yerler ve kıyıkışlacık köyü ile arasındaki mesafeler. Vakit bulursaniz ıasos harabelerini de gezmenizi öneririm. İasos balık pazarı açık hava müzesi. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık köyünün içindedir.

Kim bilir daha ne hikayeler var? Ha, biraz şöför mahareti isteyebilir, o ayrı. Hatta öyle bir içinde ki; Bugünkü adı kıyıkışlacık olan i̇asos'ta ister tarihin derinliklerine, ister ege'nin duru sularına dalabilirsiniz. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı güllük körfezi sahil şeridinde yer alan bir mahalle'dir yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği almasıyla köy muhtarlık seçimleri yapılmaktadır.

Milas Kiyikislacik Iasos Antik Kenti
Milas Kiyikislacik Iasos Antik Kenti from wowturkey.com
Kıyıkışlacık, yani sahili, o kadar küçük ki şaşarsınız ugrayin kaptana ve midye cesitlerini deneyin. Milas'tan bodrum'a doğru giderken, yaklaşık 10 km. .leros, kalimnos, farmakoni adalarına yakın, güllük, kıyıkışlacık göklimanı mevkiindedir. Dört adet girişe sahip olan i̇asos balık pazarı açık hava müzesi'nin günümüzdeki girişi ise bizans dönemine ait. Dünyaca ünlü i̇asos antik kenti de bu mahallenin içinde. Kıyıkışlacık halkı geçimini zeytincilik ve balık çiftliklerinden kazanmaktadır.kıyıkışlacık ta beni en çok etkileyen yer iasos antik kenti olmuştur.iasos antik sehri kıyıkışlacık merkezinin sol kısmını. Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık. Vakit bulursaniz ıasos harabelerini de gezmenizi öneririm.

Kim bilir daha ne hikayeler var?

Bağlandığınızda tarihle iç içe bulunacağınız kıyıkışlacık'ta i̇asos antik kentindesiniz artık. İasos balık pazarı açık hava müzesi. Kıyıkışlacık şehrindeki en yüksek puanlı kiralık tatil yerleri. Kıyıkışlacık, güllük körfezi sahil şeridinde, güllük beldesinin tam karşısında yer alan büyük bir mahalledir. Milas'a doğru hava alanı kavşağını geçtikten sonra sol tarafta kahverengi i̇asos tabelasından saptık. Köy, bafa gölü ve milas ilçesinin arasındaki ana yoldan 18 km içeride bulunuyor. Iasos antik kentinde dolaşmaya başlıyoruz. Kıyıkışlacık'ta gezerken kendimizi zaman tünelinde geri. Dünyaca ünlü i̇asos antik kenti de bu mahallenin içinde. Yolda i̇asos işaretini gösteren kahverengi bir tabela da var. Iasos (kıyıkışlacık) otelleri ve uygun iasos (kıyıkışlacık) otel fiyatları hotels.com'da! Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık. Satılık konut ilanları ve ev fiyatları hepsiemlak'ta!

Iasos antik kentinde dolaşmaya başlıyoruz. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir. Yolda i̇asos işaretini gösteren kahverengi bir tabela da var. 19.02.2017 kısacık bir zaman sığdırılmış upuzun gezimizin milas'tan önceki son durağı kıyıkışlacık idi. Kıyıkışlacık merkezinin sahilinde o harabelere bakarak çay içmeniz mümkün.

Kiyikislacik Iasos Limani 3 Tipps Von 1689 Besucher
Kiyikislacik Iasos Limani 3 Tipps Von 1689 Besucher from fastly.4sqi.net
Kıyıkışlacık, az nüfuslu, küçük bir yer. Kıyıkışlacık aslında i̇asos antik kenti demek lazım. Köy, bafa gölü ve milas ilçesinin arasındaki ana yoldan 18 km içeride bulunuyor. Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık. Bodrum'a gelince akla ilk gelen şeylerden biridir eğlence, bodrum'u bilen bilir bir kere geldin mi bir daha zor geri dönersin. Sonra sağınızda i̇asos antik kentinin tabelasını göreceksizin. Dünyaca ünlü i̇asos antik kenti de bu mahallenin içinde. İasos beach club'un henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.

Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır.

Dünyaca ünlü i̇asos antik kenti de bu mahallenin içinde. Ee boşuna dememiş cevat şakir; İşte i̇asos'un simgesi böylece oluşmuş. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık mahallesinin içindedir. Vakit bulursaniz ıasos harabelerini de gezmenizi öneririm. Yazlıkların resimleri, metrekareleri, oda sayıları ve fiyatları. Iasos'ın hemen yanında ve kiyikislacik cami'dan 0.6 kilometre mesafede yer alan iasos beach garden apart otel misafirlerin yüzebilecekleri bir mevsimlik açık havuz sunmaktadır. Köy, bafa gölü ve milas ilçesinin arasındaki ana yoldan 18 km içeride bulunuyor. Koya girişte dikkatli olmakta fayda vardır. Güzel bi yer orjinal bozulmamiş. (yeşilkaya tatil sitesi, 9010 kıyıkışlacık, milas, muğla). Kıyıkışlacık merkezinin sahilinde o harabelere bakarak çay içmeniz mümkün. .leros, kalimnos, farmakoni adalarına yakın, güllük, kıyıkışlacık göklimanı mevkiindedir.

İasos antik kenti ile köy iç içe geçmiş. Yolda i̇asos işaretini gösteren kahverengi bir tabela da var. Iasos (kıyıkışlacık) otelleri ve uygun iasos (kıyıkışlacık) otel fiyatları hotels.com'da! Kıyıkışlacık a gelıip zeytinlikuyu da denize girmeden gitmek hata olur. Kıyıkışlacık halkı geçimini zeytincilik ve balık çiftliklerinden kazanmaktadır.kıyıkışlacık ta beni en çok etkileyen yer iasos antik kenti olmuştur.iasos antik sehri kıyıkışlacık merkezinin sol kısmını.

Farkli Bir Rota Kiyikislacik Iasos
Farkli Bir Rota Kiyikislacik Iasos from 4.bp.blogspot.com
Bağlandığınızda tarihle iç içe bulunacağınız kıyıkışlacık'ta i̇asos antik kentindesiniz artık. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı bir mahalledir. 19.02.2017 kısacık bir zaman sığdırılmış upuzun gezimizin milas'tan önceki son durağı kıyıkışlacık idi. Kıyıkışlacık a gelıip zeytinlikuyu da denize girmeden gitmek hata olur. Mugla milas gulluk kiyikislacik mh.'de sahibinden ve emlak ofisinden satılık sıfır ile ikinci el yazlıklar. Sanmaki sen de geldiğin gibi gideceksin. Köy, bafa gölü ve milas ilçesinin arasındaki ana yoldan 18 km içeride bulunuyor. Kıyıkışlacık, güllük körfezi sahil şeridinde, güllük beldesinin tam karşısında yer alan büyük bir mahalledir.

Sanmaki sen de geldiğin gibi gideceksin.

İasos yarımadasındaki ilk yerleşimin orta bronz çağına çıktığı kabul edilebilir. Kıyıkışlacık köyü eski adıyla iasos muğla milas'a bağlı henüz çok keşfedilmemiş şahane bir yer. Sanmaki sen de geldiğin gibi gideceksin. Kıyıkışlacık halkı geçimini zeytincilik ve balık çiftliklerinden kazanmaktadır.kıyıkışlacık ta beni en çok etkileyen yer iasos antik kenti olmuştur.iasos antik sehri kıyıkışlacık merkezinin sol kısmını. Ee boşuna dememiş cevat şakir; Kıyıkışlacık kuzey yöne giren bir koydur. Bodrum kıyıkışlacık iasos' da site içi havuzlu dubleks satılık. İasos antik kenti ile köy iç içe geçmiş. Uzaklıktaki kıyıkışlacık köyü içerisindeki üç tarafı denizle çevrili bir yarımada üzerine kurulmuştur. Dünyaca ünlü i̇asos harabeleri kıyıkışlacık köyünün içindedir. Dünyaca ünlü i̇asos antik kenti de bu mahallenin içinde. Kıyıkışlacık, muğla ilinin milas ilçesine bağlı güllük körfezi sahil şeridinde yer alan bir mahalle'dir yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği almasıyla köy muhtarlık seçimleri yapılmaktadır. Sonra sağınızda i̇asos antik kentinin tabelasını göreceksizin.

Bugünkü adı kıyıkışlacık olan i̇asos'ta ister tarihin derinliklerine, ister ege'nin duru sularına dalabilirsiniz kıyıkışlacık. Sanmaki sen de geldiğin gibi gideceksin.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama